top of page
Lærer for livet :-)
Søren Noah har været lærer siden 1981 og er glad for at færdes i naturen og udlandet. Både sommer og vinter.
 
Har aldrig haft kørekort - jeg cykler på min mountainbike, som jeg har haft siden 1999: Checker Pig (purple)
På billedet er den tungt lastet på en sommerferie i Portugal !

Hvorfor benytte WIX ?

SIDSTE NYT

28. december 2015

Min far er hjemme fra hospitalet igen efter indlæggelse hele november (fik bl.a. en pace-maker). Så¨var han hjemme i 3 uger og blev indlagt igen i en uge, fordi hjertet ikke pumpede nok. Så Pia og jeg besøgte ham på Holbæk Sygehus d. 24. december ...

Wix er online og ganske gratis. Det er amerikansk, men en stor del af det er fornylig blevet oversat til dansk. Det bygger på de nyeste teknologier og kan derfor lave fantastisk flotte hjemmesider !
 
WIX kræver ikke, at du installerer noget program på din comuter - det hele foregår online ... lige som med f.eks. Facebook.
 
Du kan lave et ganske imponerende website helt gratis - men der er også mulighed for en betalingsløsning, hvor du får endnu flere muligheder inkl. dit eget personlige domæne (web-adresse).
 
En yderligere fordel er, at du kan redigere (ændre) på websitet fra en hvilken som helst computer - du behøver ikke at sidde ved din egen derhjemme !!
31. decmber 2015

Under sit hospitalsophold havde min far fået fumlet noget med sin mobiltelefon, da han ind i mellem var meget konfus (forvirret). Så SIM-kortet var låst og telefonen kunne ikke bruges. Nu har jeg fået den fixet igen - og han har netop ringet til mig hjemmefra :-) Dejligt !!

bottom of page